1 like 0 dislike
467 vizualizari
in Hobbies&Pets de

2 Answers

1 like 0 dislike
de (180 puncte)
Buna. Cred ca se poate si cu permis pentru pescuit recreativ(pe care il poti obtine online, din cate stiu) dar trebuie sa ai grija la zona in care pescuiesti caci nu este acceptat peste tot pe Olt.
1 like 0 dislike
de (490 puncte)
reafisat de
Salut,

Recomandat este sa iti iei permis de la ajvps din judetul unde vrei sa pescuiesti. Se mai poate lua permis online gratuit pe anpa.ro, dar aici vorbim de drept de pescuit pe apele neconcesionate si Dunare.

Discutiile sunt ample despre concesionare si permis, dar ca sa eviti orice complicatie te sfatuiesc sa achiti taxa de 120 lei la ajvps si ai permis tot anul
de (510 puncte)
0 0
Pe secțiunea special dedicată, unde după selectarea tipului de permis dorit și introducerea datelor de identificare (Nume, Prenume, CNP , județul/țara de domiciliu, adresa de domiciliu din cartea de identitate), solicitantul va avea acces la permisul de pescuit recreativ, în format printabil cu posibilitate de afișare pe telefonul mobil, având o serie unică și un cod QR pentru verificarea validității permisului respectiv în cazul unui control.
Bine ai venit la intrebare si raspuns, locul unde toate au o rezolvare!
...